skip to Main Content

Onze escapers beoordelen ons met een 9.6 op Facebook, daar zijn wij trots op!

 

Supersupersuperleuk! Heel goed verhaal waarin je terechtkomt en alle puzzels zitten heel goed in elkaar. Op het moment dat je denkt dat je al klaar bent en weer naar buiten kan, blijkt het nog verder te gaan en, vonden wij, nog iets moeilijker te worden. Het is ook een beetje spannend. Alles eromheen is ook heel goed gedaan, vanaf het moment van thuis online reserveren tot aan het einde wordt alles heel netjes verzorgd en afgehandeld. Echt een aanrader!

Super goed in elkaar gezette escaperoom. Leuke en lastige puzzles maar wel te doen als je goed samenwerkt. Echt een aanrader! Bedankt team voor deze ervaring!

Helaas net niet gehaald maar ontzettend leuke opdrachten

Voor mijn verjaardag wilde ik mijn familie trakteren op een mooie en spannende escaperoom. Ik kwam uit bij de Binnenpoort in Culemborg. We hebben inderdaad een mooie en spannende tijd gehad. Zeker voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader voor een mooie tijd met elkaar!!! Groet, Ralph

Kei leuk om te doen!!! Mn eerste x in een escape room. Goed voor familieband versterken en even iedereen duidelijk maken wie de meest intelligente is ;p Bryan is een geweldige host en super chill dat je ook eten kan bestellen. Heel mooi verzorgd alles!

Leuk verhaal, leuke puzzels.

De escaperoom De Binnenpoort is een leuke familie activiteit. Spannend en uitdagend om op tijd binnen de poort te komen om veilig te zijn. Veel plezier gehad.