skip to Main Content
escaperoom kinderfeestje

Escapers beoordelen ons met een 9.6 op Facebook.com

Wij passen onze escape room aan naar een kinderescaperoom. Hierdoor kan de escape room gespeeld worden door kinderen vanaf 10 jaar. Wij passen onze eerste kamer “De Binnenpoort” aan. Dit doen wij aangezien dan ook onze escape room te spelen is door kinderen. Onze kamer is hierdoor uitermate geschikt voor onder andere kinderfeestjes.

Nadat we in februari 2018 gestart met de escape room voor kinderfeestjes, hebben we vele kinderen in onze escape room mogen ontvangen. Zijn jullie de volgende? Reserveer dan snel!

Het verhaal van de kinder escape room

Je hebt een schuld opgebouwd. Vandaar dat Kuylenburg de enige plek is waar jij vrij bent. Je moet ervoor zorgen dat je de vrijstad Kuylenburg binnenkomt. Aangezien anders de schuldeisers je straks te pakken hebben. Verkrijg de muntstukken om de poort te laten openen. Schiet op, want de schuldeisers zijn al dichtbij!

SPECIFICATIES

2-10 personen
Minimum leeftijd kinderversie 10
Minimum leeftijd reguliereversie 14
Rolstoelvriendelijk
Max. 60 minuten

TARIEVEN

8-10 personen:  € 14,50 per persoon
7 personen:  € 16,00 per persoon
6 personen:  € 18,00 per persoon
5 personen:  € 21,00 per persoon
4 personen:  € 25,00 per persoon
3 personen:  € 30,00 per persoon
2 personen:  € 35,00 per persoon

Veilige escape room

Onze kamers zijn goedgekeurd door de brandweer (Veiligheidsregio Gelderland-Zuid). De kamers zijn voorzien van een noodknop en noodverlichting. Na het indrukken, kan de kamer direct worden verlaten.

Onze escape room is geschikt:

Als bedrijfsuitje, kinderfeestje, familie-uitje, 2 personen, 3 t/m 10 in de omgeving van Houten.