Escape room Houten - Escape room de Binnenpoort

Escape room Houten

Houten

Houten

Wij zijn gevestigd in Culemborg, een paar kilometers rijden van Houten. Wil je een escape beleving hebben met een historische achtergrond? Kom dan eens gezellig onze escape room bezoeken in Culemborg.

Onze Escape room

Je gaat met ons 600 jaar terug in de tijd, de tijd van de middeleeuwen toen Culemborg nog Kuylenburg genoemd werd.

Je hebt een schuld opgebouwd in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. Kuylenburg is de enige plek waar jij vrij bent van de schuldeisers en je moet ervoor zorgen dat je de vrijstad Kuylenburg binnenkomt voordat de schuldeisers je te pakken hebben.

Helaas is het 22:00 geweest, de papklok heeft geluid en de poorten zitten dicht. Tom de poortwachter wil je wel helpen, voor 35 gouden muntstukken opent hij de poorten voor je.

Maar hoe kom je aan 35 gouden muntstukken? Los de raadsels en puzzels op en verkrijg de 35 gevraagde gouden muntstukken om Tom de poort te laten openen, maar schiet op de schuldeisers zijn al dichtbij!

Vanaf Houten naar onze escape room

Wij zijn vanaf Houten gemakkeijk te bereiken. Het is een paar minuten met de trein en je auto parkeer je gemakkelijk en gratis op parkeerplaats Palumbus. Meer informatie vind je in onze bereikbaarheidsflyer.
Klik hier om deze in te zien.

Wij zitten in de buurt van Houten. Reserveer vandaag nog.

Heb je vragen?

Bellen kan naar 0345 342 178 of mail ons hieronder

Maandag:
gesloten

Dinsdag - Zondag:
10:00 - 22:00

Oude vismarkt 10
4101 CA Culemborg

0345 342 178

info@binnenpoort.nl